The 2-Minute Rule for su kaçağı tespiti

Wiki Article

Merkez su tesisatı olarak, son teknoloji cihazları kullanan ve bünyesinde deneyimli ustaları bulunduran firmamız, kameralı su kaçağı tespit ve garantili onarım hizmeti vermektedir.

Su kaçakları nasıl tespit edilir? a hundred% teknolojik su kaçağı tespit cihazları ile arıza tespitini kesin ve noktasal olarak kırmadan yapıyoruz. Su kaçak tespiti firması olarak son teknoloji kameralı su kaçak tespit makineleri kullanıyoruz.

Soru : Üst kat tuvaleti kullandığı zaman bizim tuvaletin tavanındaki gider borusundan damla damla su akıyor.Borudan sızan su pis artworkık iğrenmeye başladık.

Tüm hizmet verenlerimizin en iyi hizmeti verdiklerinden emin olmak istiyoruz. Gönül rahatlığıyla işini yaptırman için, Armut üzerinden teklif seçtiğin işleri Armut Garantisi kapsamında korumamız altına alıyoruz.

Cihazla Su Kaçağı Tespiti Nasıl Yapılır Su verimliliğini artırarak, suyun israf edilmesini engelleyerek ve su kaynaklarının sürdürülebilir şekilde kullanılmasını teşvik ederler.

Su kaçağı tespiti yapılırken, ilk olarak kaçağın nereden kaynaklandığını belirlemek için su tesisatının kontrol edilmesi gerekir. Su kaçağına neden olan hasar veya yıpranmış parçalar tespit edilir ve onarım işlemi için gerekli olan müdahaleler yapılır.

Bu sebepten dolayı uygun fiyatla hizmet su kaçağı tespiti vermenin de bir sınırı vardır. Bu alanda bir piyasa oluşmuştur. Söz konusu piyasanın altında hizmet veren a hundred firmadan ninety’ı kişileri mağdur etmektedir. Su kaçağı tespiti konusunda bir firmayla çalışmadan önce referanslarına göz atmanızı öneriyoruz.

Yağmur yoğun olduğunda çatı oluğunda su birikir ve oluktan taşarak çatı katına giriyor olabilir.

Sızıntıyı anında bulabileceğiniz bu kameralar sayesinde sızıntı olan bölgeye lokal müdahale yapılabiliyor. Kullanımı son derece pratik olan bu su kaçak tespiti cihazlar sizi ekstra masraftan kurtarıyor.

Tamir durumu olmayan işlemerde genel tesisat bakımı ile sizleri yüksek maliyetli işlemlerden kuratıryoruz.

Bu tıkanma gider borusunda su kaçağına sebep olacaktır. Bu durum ise duvarlarda nemlenme ıslaklık ve rutubete neden olur. Yağmur gider boruları gelişmiş kameralı sistemle iç kısmı kontrol edilmeli ve arızalı kırık parçanın değişimi yapılmalıdır.

Arızalar büyük paralar harcanan işler değildir işiniz her ne olursa olsun biz yapmıyor olsak dahi su kaçak tespiti bilgilerimizi ve tecrübemizi sizinle paylaşabiliriz Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır.

Yukarıda saydığımız tavsiyeleri uygulamakta fayda var, eviniz 25 yaşın üzerinde ise sıhhi tesisat borularınızın ömrü azalmış olabilir, su ısıtıcılı çalışan pompalar, ve diğer su tesisatını kullan tüm cihaz hortumlarını kontrol edin, yavaş da olsa su kaçak tespiti bir sızıntıya sebep olabilirler, alt kat komşunuzun tavanında bir küflenme su tesisatçısı var mı bilgi isteyin, tüm bu anlatılanları kontrol ederek olası bir gizli su kaçağı & su sızıntısı var mı kendiniz kolaylıkla tespit edebilirsiniz.

Ancak su kaçakları, her zaman kaçağın olduğu noktada kendisini belli etmediğinden bu yöntem işe yaramamaktadır. Gereksiz yere duvarlar ve zemin kırılmakta ve ekstra maliyetler ortaya çıkmaktadır.

Report this wiki page